Diverse Kazen

Diverse Kazen

Cold Brew Coffee Cheese

Deze kaas is gemaakt met behulp van koud gebrouwen koffie. De koffiesmaak die zich hierdoor ontwikkelt is terug te vinden bij elke hap, en niet te overheersend.

Naast de verfijnde smaak van de kaas, zijn de koffiebonen op de kaas gedrukt. Dit geeft de kaas een karakter als nooit tevoren.
Ook is de koffiekeuze, Kafa Coffee, met precisie gemaakt en wordt deze precisie verlengd tijdens het rijpingsproces. De Cold Brew Coffee Cheese gerijpt in munitiemagazijnen, waar gebruik kan worden gemaakt van een natuurlijk ventilatiesysteem. Dit alles brengt een smaakt tot stand, die je bij geen enkele andere kaas proeft. 

Royal Blue

De Royal Blue is een absolute topper onder de oude kazen. Het is een kaas die iedere liefhebber van oude kaas moet proberen. Een Nederlandse kaas "voor menschen met smaack". De Royal Blue is een oude kaas die 14 maanden gerijpt heeft en pikant en rijk van smaak is, met een klein zoetje. 

Gooische Pikante

Gooische Pikante is een kaas die een tikkie eigenwijs is, een tikkie bijzonder, een tikkie pikant en misschien zelfs een tikkie ondeugend. Smeuïg met een subtiel zoetje en een fantastische nasmaak.
De liefhebber van oude kaas mag deze smaakervaring niet voorbij laten gaan! 

Boerderijkaas Pinda Saté

Pinda sate

"Uut Hooi"-kaas

Een kaas met een bijzonder verhaal, een vernieuwende productiewijze en een smaak die je verrast. Dat is Uut Hooi! Het belangrijkste ingrediënt? De melk geproduceerd op de boerderij van de familie Blitterswijk in het Utrechtse Werkhoven. Achter deze melk schuilt een jarenlange visie gevormd vanuit liefde en passie voor koeien en duurzame oplossingen. Andere tijden, andere tijden kaas! 

UUT HOOI KENT TWEE VARIANTEN:

UUTENTIEK

Authentieke, ambachtelijk bereide, romige hooikaas met knipoog naar de ­Oostenrijkse bergkaas. De kaas is een smaaksensatie, even prachtig als de korst.

TRADUUTIONEEL

Traditioneel bereide hooikaas met de smaak van vroeger. Een smeuïge klassieker voor de echte kaasliefhebber.